#

Duett Betaling - appen du enkelt betaler regninger med.

tirsdag 26.11.2019

I slutten av september lanserte Duett ytterligere en ny APP i sin samling. Fra tidligere har vi appene: Duett Reise, Duett Time og Duett Melding. Den nye appen, Duett Betaling, gjør det enklere for deg å kunne godkjenne og betale regninger selv når du er på farten.  

Appen håndterer sentrale funksjoner for attestasjon og betaling, og er ment som et supplement til Min Side Attestasjon.

Appen har derimot en nyhet som ikke finnes i Min Side Attestasjon: Hurtiggodkjenning. Dette er en funksjon som lar deg behandle bilag rett fra bilagsoversikten. Funksjonen beregner hvor "langt" et bilag kan behandles (attestér, legg til betaling, utbetal via BankTrans, send til neste i flyt etc.), avhengig av hvilke tilganger du som bruker har og hvorvidt bilaget er del av en attestasjonsflyt.

I motsetning til Min Side Attestasjon krever ikke appen BankID-autentisering for hver utbetaling, men har et "tidsvindu" på 5 minutter.

Appen er tilgjengelig i Apple AppStore (iOS) og Google Play (Android). Den heter Duett Betaling og kan benyttes av alle MinSide brukere. Appen er utstyrt med varslingstjeneste, slik at du som bruker kan motta varsel når det har kommet nye fakturaer til godkjenning.

Funksjonene i appen er ganske selvforklarende i seg selv, men har du spørsmål ta kontakt med din rådgiver hos oss.